ПоРтАл

ПоРтАл
САЗВЕЖЂЕ З

среда, 7. септембар 2011.

Akcija beogradskih VEČERNJIH NOVOSTI


Dani NOVOSTI u Republici Srpskoj

Oduvek živeći i radeći sa vama „Večernje novosti“ žele da vam se ovih prvih septembarskih dana delimično oduže za vernost, odanost i lojalnost.
Znak prepoznavanja
Najuticajnije srpske novine poklanjaju vam nekoliko manifestacija i prigodnih susreta.
„Večernje novosti“ daruju Ministarstvu za kulturu i prosvetu 10.000 knjiga popularne edicije „Zlatni Rusi“. Ministarstvo će ih podeliti školama i bibliotekama širom Republike Srpske.
Popularni glumac i pisac Dragoljub Ljubičić Mićko, izvešće u petak, 9. septembra, u banjalučkom Narodnom pozorištu monodramu „One stvari“(20.30)
U subotu, 10. septembra, u 20 časova, nenadmašna grupa „Riblja čorba“, sa legendarnim frontmenom Borom
Đorđevićem, prirediće koncert (na Trgu slobode) u Banjaluci. Nema karata, nema plaćanja – samo pesma i muzika!
Toga dana, u 12 časova, Vlada Republike Srpske, Kompanija „Andrićgrad“ d.o.o. Višegrad, Kompanija “Novosti“, potpisaće ugovor o trogodišnjem medijskom sponzorstvu „Novosti“ u vezi sa izgradnjom velelepnog Andrićgrada, u Višegradu.
Istog dana u subotu, 10. septembra u 14 časova, „Novosti“ otvaraju svoje novo dopisništvo za Republiku Srpsku. Dopisništvo otvara slavni reditelj Emir Kusturica.
U utorak, 13. septembra, Kompanija „Novosti“ na 16. Međunarodnom sajmu knjiga u Banjaluci predstavlja svoja izdanja i knjigu Ive Andrića, „Na Drini ćuprija“koja je objavljena povodom pedeset godina od dobijanja Nobelove nagrade.
U sredu ujutru, 14. septembra, na svim kioscima širom Republike Srpske, tražite od prodavaca sjajnu prvu knjigu „Don Kihot“, Migela de Servantesa iz edicije „Zlatni Evropljani“ po ceni od 2KM, bez koje ni jedna kuća ne može.
U petak, subotu i nedelju 9,10,11. septembra na Trgu slobode u Banjaluci, ekipa „Večernjih NOVOSTI“ će se družiti sa vama. Za zanimljivo druženje obezbeđene su besplatne novine, dobra muzika, knjige u izdanju Kompanije „Novosti“, zanimljiva takmičenja (rešavanje ukrštenica, skrivalica, pikado...),raznovrsni pokloni.
Svakoga dana, od 1. septembra, povećan je prostor u „Novostima“ za teme iz života Republike Srpske.
* „Novosti“ su novine za Republiku Srpsku.
* „Novosti“ daju više nego drugi!
* „Novosti“ su sa Vama svakoga dana.

Нема коментара:

Популарни постови